Els nostres clients

Des de la nostra base d’operacions, el nostre equip treballa incansablement per millorar dia a dia, amb il·lusió, de forma eficient i recolzats sempre en les últimes tecnologies per optimitzar els resultats i garantir el millor producte per als nostres clients.

Ecologia

EDICARDS és una empresa compromesa amb els reptes que la societat té plantejats avui dia. Des del nostre àmbit contribuïm cada vegada més a la sostenibilitat i el respecte al medi ambient, i per això fem servir paper 100% ecològic en la fabricació de totes les nostres targetes de felicitació. I no només això, sinó que també ens encarreguem de reciclar els sobrants dels nostres clients, amb el que conseguim reduir l’impacte sobre el medi ambient.

Col·laboració amb ONG

Considerem que les empreses han d’assumir un paper en la promoció del benestar de la societat, és a dir, reforçar la seva responsabilitat social. Això es reflecteix en la cura de l’impacte de la seva activitat sobre el medi ambient, en les condicions laborals dels seus treballadors, així com en les col·laboracions directes amb col·lectius desfavorits. Col·laborem amb la ONG Global Humanitaria.

www.globalhumanitaria.org

Col·laboració amb TEB

Integració social i laboral per a les persones amb discapacitat intel·lectual.

www.teb.org

Donant suport al futbol inclusiu CE SABADELL

Compromesos amb els nostres clients, el medi ambient i la responsabilitat social.